Pandemia și… închirierile auto

Poate cel mai dezbătut subiect în momentul de față este impactul pe care pandemia Sars-COV-2 îl are asupra economiei și gândirii maselor de oameni, situație care se reflectă inclusiv în domeniul de car rental. Toată economia se lovește, în prezent, de o scădere a cererii (care se reflectă inclusiv în vânzări și stabilitatea afacerilor), o creștere a reticenței publicului și preferința mai accentuată decât de obicei de a apela la servicii și produse în care clientul are încredere.

La fel ca în alte ramuri ale economiei, car rentalul s-a adaptat situației și a acționat în consecință, pentru siguranța tuturor celor implicați – angajați și clienți deopotrivă.

Igienă & siguranță

În sediul Ama se regăsesc dezinfectanți omologați, pe care staff-ul nostru îl utilizează pentru igienizarea permanentă a mâinilor și suprafețelor comune care pot fi atinse cu ușurință de către un număr mare de persoane – birou, clanță, chei. De asemenea, fiecare mașină este spălată interior-exterior după fiecare utilizare și asigurăm un „interval de siguranță” în care mașina abia predată, deși curățată, este lăsată „pe dreapta” o perioadă pentru a preveni răspândirea virusului între clienții noștri. Staff-ul nostru poartă mască pe tot parcursul predării sau preluării mașinii de la client, asigurând astfel un mediu sigur pentru ei și pentru persoanele cu care intră în contact 😊

Un nou stil de viață

La jumătate de an de la decretarea pandemiei, a devenit clar pentru noi toți că situația este una de cursă lungă, unde am învățat să ne adaptăm permanent, adoptând un nou stil de viață, în care igienizarea mâinilor, purtarea măștii de protecție și distanțarea socială au devenit o normalitate. Aceste măsuri simple ne permit tuturor să avem un stil de viață cât mai apropiat de normal, în care putem apela la serviciile de care avem nevoie sau pe care ni le dorim, fără teamă.

#Ama îți garantează responsabilitate civică în toate demersurile afacerii – nu pentru că așa ne spune legea, ci pentru că avem conștiință și încredere în medicina modernă.

Articole

Leave a reply