×

Rent a car Otopeni – Închirieri auto Otopeni – Închirieri Mașini Otopeni

AMA Rent a Car

Avantaje inchirieri auto

Kilometri nelimitati

Livrare gratuita

Plata la livrare

Program Non-Stop

Fara garantie

Livrare in aeroport

Inchirieri auto

Servicii inchirieri auto

transfer aeroport

Predare GRATUITA in oricare aeroport din locatiile noastre. Echipa noastra te poate astepta in aeroport.

Tot ce trebuie sa faci este sa specifici in momentul rezervarii.

scaun auto copii

Siguranta copiilor este primordiala pentru acestia si poate fi asigurata cu ajutorul scaunelor special concepute pentru micuti.

Inchirieri termen lung

Orice rezervare ce depaseste 30 zile, este considerata inchiriere pe termen lung. Contacteaza-ne pentru o oferta de inchiriere auto personalizata. Cu siguranta vei gasi masina potrivita la noi.

LOCATIILE AMA RENT A CAR

Locatii inchirieri masini Romania - Ama rent a car

Contacteaza-ne

Contact

Avantajele serviciului de rent a car Otopeni – Închirieri mașini Otopeni – Închirieri auto Otopeni Aeroport

Indiferent de motivele pentru care îți dorești să închiriezi o mașină Otopeni sau Henri Coanda, libertatea de a te deplasa unde vrei și când vrei, fără a depinde de cineva, este inestimabilă.

Unii apelează la astfel de acțiuni când vor să încerce noile modele de mașini, înainte de a le achiziționa. Este o metodă de win – to – win, atât pentru clienți, cât și pentru firma de inchirieri masini – inchirieri auto.

Cine este Ama Rent A Car Otopeni – Închirieri Mașini Otopeni?

Dacă ești în căutarea închirierii unei mașini pe termen scurt, alege Ama Rent A Car Otopeni – închirieri auto Otopeni. Noi îți vom îndeplini dorințele prin prisma fiabilității, siguranței și a prețurilor echilibrate. Noi oferim masini de inchiriat pentru orice situatie.

Fie ca doresti sa iei masina din aeroportul Otopeni (Henri Coanda Otopeni), serviciul de inchirieri auto Bucuresti Otopeni Aeroport este gata sa iti ofere masina de care ai nevoie. Altfel spus, firma noastra ofera servicii de inchirieri auto Aeroport și inchirieri auto Bucuresti (rent a car Bucuresti).

Poti prelua masina din Aeroportul Henri Coanda sau din Otopeni Bucuresti, la data si ora la care vrei. Avem masini de inchiriat ieftine, iar voi puteti inchiria la data si la ora la care vreti si sa o preluati tot atunci. Ca locatie, cu servicii de inchirieri auto Bucuresti, nu veti avea limite. Va puteti deplasa oriunde doriti dupa preluare.

Gama variata de servicii de inchirieri auto aeroportul Otopeni

Flota auto deținută de către noi este diversificată. Pe lângă prețurile avantajoase, mașinile sigure și fiabile, serviciul de inchirieri auto Otopeni și rent a car Otopeni îți vor oferi suport tehnic non-stop, dar și asistență rutieră.

Dorința noastra este ca fiecare client să aibă cea mai plăcută experiență la volanul automobilelor lor. Acum, te poți bucura de mașina visurilor tale. Închirierea se poate realiza atât online, cât și fizic, direct la sediul nostru.

Ne poți găsi în apropierea Aeroportului ”Henri Coandă” Otopeni. Cu siguranță nu vei regreta alegerea. Printr-o simplă acțiune de rezervare a mașinii, online sau telefonic, poți să conduci cele mai noi modele de mașini în regim de urgență.

Rent a car non stop

Așa că, dacă ai de mers până la aeroport și înapoi, noi îți vom fi la dispoziție, iar mașina va fi adusă la tine în decurs de o oră. Serviciile oferite de către Rent A Car Otopeni Închirieri mașini Otopeni vor fi mereu în folosul clienților și de cea mai înaltă calitate.

Avantajele închirierii mașinilor de la Rent A Car Otopeni – Închirieri auto Otopeni

Pe lângă disponibilitatea noastră, următoarele avantaje te vor convinge că noi suntem cei în care poți avea încredere:

Dețin peste 20 de modele auto diferite, disponibile pentru închiriere;

Sistemul de închiriere de la Rent A Car Otopeni Închirieri auto Otopeni este foarte dezvoltat. Fiind în apropiere de aeroport, serviciul de închirieri mașini este flexibil, oferind tuturor clienților serviciile de calitate. Mulți ajung pe aeroportul din București, însă își doresc să se deplaseze mai departe. Prețul pe care-l plătesc pentru închirierea mașinilor poate fi mai mic decât transportul în comun.

De ce să alegi Ama Inchirieri auto Aeroport Otopeni?

Suntem pe piata de mai multi ani, ceea ce demonstrează calitatea serviciilor de inchirieri auto oferite. Inchiriem masini non stop, iar serviciul nostru de rent a car Bucuresti este printre primele din tara.

In plus, avem o gama variata de auto Otopeni, de unde iti poti alege cu lejeritate masini de inchiriat in Otopeni Bucuresti. Masina ta te va astepta in aeroportul Otopeni (Aeroport Otopeni Bucuresti – Bucuresti Aeroport). Avem si SUV, si Audi, tot ce ai nevoie pentru inchiriere este sa rezervi pe internet masina de care ai nevoie.

Sistemul de preluare si de predare a masinii este simplu, precum si procesul de rezervare. Fie ca iti doresti un SUV, Logan sau doresti sa ai un sofer pe timpul calatoriei sau mai multi pasageri, serviciile de inchirieri auto Bucuresti Otopeni Aeroport te pot ajuta. Inchirierea unei masini nu a fost niciodata atat de simpla. Asa ca nu mai cauta alte firme, clientii nostri au fost mereu multumiti de serviciile prestate de catre noi. Alege Ama Inchirieri Auto Aeroport Otopeni!