×

Rent a car Otopeni – Închirieri auto Otopeni – Închirieri Mașini Otopeni

AMA Rent a Car

Inchirieri auto Bucuresti

Servicii inchirieri auto

transfer aeroport

Predare GRATUITA in oricare aeroport din locatiile noastre. Echipa noastra te poate astepta in aeroport.

Tot ce trebuie sa faci este sa specifici in momentul rezervarii.

scaun auto copii

Siguranta copiilor este primordiala pentru acestia si poate fi asigurata cu ajutorul scaunelor special concepute pentru micuti.

Inchirieri termen lung

Orice rezervare ce depaseste 30 zile, este considerata inchiriere pe termen lung. Contacteaza-ne pentru o oferta de inchiriere auto personalizata. Cu siguranta vei gasi masina potrivita la noi.

Oferte speciale inchirieri auto

Dacia LOGAN sau similar

Inchirieri auto Romania - Dacia Logan

DE LA: 33€ 23€ / Zi

Rezerva acum

Audi A4 sau similar

Inchirieri auto Romania - Audi A4

DE LA: 80€ 62€ / Zi

Rezerva acum

Skoda Rapid sau similar

Inchirieri auto Romania - Skoda Rapid

DE LA: 40€ 29€ / Zi

Rezerva acum

Avantaje inchirieri auto

Kilometri nelimitati

Livrare gratuita

Plata la livrare

Program Non-Stop

Fara garantie

Livrare in aeroport

LOCATIILE AMA RENT A CAR

Inchirierea masinilor se face cu LIVRAREA si RETURNARE GRATUITA la adresa clientului in toate locatiile de mai jos:

Locatii inchirieri masini Romania - Ama rent a car

Contacteaza-ne

Avantajele serviciului de rent a car Otopeni – Închirieri mașini Otopeni – Închirieri auto Otopeni

Indiferent de motivele pentru care îți dorești să închiriezi o mașină Otopeni, libertatea de a te deplasa unde vrei și când vrei, fără a depinde de cineva, este inestimabilă.

Unii apelează la astfel de acțiuni când vor să încerce noile modele de mașini, înainte de a le achiziționa. Este o metodă de win – to – win, atât pentru clienți, cât și pentru firma de închirieri.

Cine este Ama Rent A Car Otopeni – Închirieri Mașini Otopeni?

Dacă ești în căutarea închirierii unei mașini pe termen scurt, alege Ama Rent A Car Otopeni – închirieri auto Otopeni. Noi îți vom îndeplini dorințele prin prisma fiabilității, siguranței și a prețurilor echilibrate.

Flota auto deținută de către noi este diversificată. Pe lângă prețurile avantajoase, mașinile sigure și fiabile, serviciul de inchirieri auto Otopeni și rent a car Otopeni îți vor oferi suport tehnic non-stop, dar și asistență rutieră.

Dorința noastra este ca fiecare client să aibă cea mai plăcută experiență la volanul automobilelor lor. Acum, te poți bucura de mașina visurilor tale. Închirierea se poate realiza atât online, cât și fizic, direct la sediul nostru.

Ne poți găsi în apropierea Aeroportului ”Henri Coandă” Otopeni. Cu siguranță nu vei regreta alegerea. Printr-o simplă acțiune de rezervare a mașinii, online sau telefonic, poți să conduci cele mai noi modele de mașini în regim de urgență.

Așa că, dacă ai de mers până la aeroport și înapoi, noi îți vom fi la dispoziție, iar mașina va fi adusă la tine în decurs de o oră. Serviciile oferite de către Rent A Car Otopeni Închirieri mașini Otopeni vor fi mereu în folosul clienților și de cea mai înaltă calitate.

Avantajele închirierii mașinilor de la Rent A Car Otopeni – Închirieri auto Otopeni

Pe lângă disponibilitatea noastră, următoarele avantaje te vor convinge că noi suntem cei în care poți avea încredere:

Dețin peste 20 de modele auto diferite, disponibile pentru închiriere;

Sistemul de închiriere de la Rent A Car Otopeni Închirieri auto Otopeni este foarte dezvoltat. Fiind în apropiere de aeroport, serviciul de închirieri mașini este flexibil, oferind tuturor clienților serviciile de calitate. Mulți ajung pe aeroportul din București, însă își doresc să se deplaseze mai departe. Prețul pe care-l plătesc pentru închirierea mașinilor poate fi mai mic decât transportul în comun.