×

Rent a car Bucuresti – inchirieri auto Bucuresti – inchirieri masini Bucuresti

AMA Rent a Car

Avantaje inchirieri auto

Kilometri nelimitati

Livrare gratuita

Plata la livrare

Program Non-Stop

Fara garantie

Livrare in aeroport

Inchirieri auto

Servicii inchirieri auto

transfer aeroport

Predare GRATUITA in oricare aeroport din locatiile noastre. Echipa noastra te poate astepta in aeroport.

Tot ce trebuie sa faci este sa specifici in momentul rezervarii.

scaun auto copii

Siguranta copiilor este primordiala pentru acestia si poate fi asigurata cu ajutorul scaunelor special concepute pentru micuti.

Inchirieri termen lung

Orice rezervare ce depaseste 30 zile, este considerata inchiriere pe termen lung. Contacteaza-ne pentru o oferta de inchiriere auto personalizata. Cu siguranta vei gasi masina potrivita la noi.

LOCATIILE AMA RENT A CAR

Locatii inchirieri masini Romania - Ama rent a car

Contacteaza-ne

Contact

De ce să apelezi la servicii de rent a car București – inchirieri auto București?

Printre cele mai folosite opțiuni de către călători sunt serviciile de rent a car București. Motivele pentru care oamenii apelează la astfel de servicii rent a car București sunt diferite. Fie că îți dorești o vacanță liniștită alături de familie, fie ai nevoie de o mașină pentru călătoriile de afaceri, serviciile de închirieri mașini București vor fi mereu cea mai bună opțiune.

Unele servicii de rent a car București vor avea în flota de mașini disponibile și autovehicule cu 9 sau chiar 15 locuri. Prin urmare, o vacanță alături de prieteni poate deveni posibilă, chiar dacă nici unul dintre voi nu deține o mașină. Noi oferim servicii de rent a car București.

Există multe alte avantaje pentru care oamenii apelează la servicii de rent a car București, alegând masini de inchiriat București. Serviciul de inchirieri Ama Rent iti pune la dispozitie cele mai bune masini. Serviciul de inchirieri auto in Bucuresti Ama Rent te va ajuta!

Poți economisi bani cu servicii de rent a car – închirieri auto București

Unele servicii de rent a car București și închirieri mașini București îți vor oferi cele mai bune condiții pentru cele mai avantajoase prețuri. Totul este gândit și pus la punct pentru confortul tău. Poți, de asemenea, să îți iei mașina de la Aeroportul Otopeni. Cum dorești tu! Deși există mai multe tipuri de servicii inchirieri auto, noi te vom ajuta sa alegi serviciul cel mai bun pentru tine. Locația de preluare este cea pe care o dorești tu. Serviciul de rent a car București este perfect adaptat nevoilor tale. Alege rent a car București!

Noi oferim servicii de calitate, pentru orice tip de client. De asemenea, avem cele mai bune oferte disponibile. Daca aveti nevoie de orice, nu ezitati sa ne contactati. Astfel, daca esti in cautarea unui serviciu de inchirieri masini București și tu și familia ta aveți nevoie de o mașină, apelați-ne! De asemenea, vedeți aici avantajele serviciilor de mașini București oferite de noi:

Este mult mai simplu să călătorești cu ajutorul unei mașini, în loc să te folosești de transportul în comun. Uneori, poate de cele mai multe ori, prețul unei mașini închiriate este mai mic decât cel plătit pentru transportul în comun. Aici includem:

Flexibilitate servicii închirieri auto București

Cu toții suntem conștienți de faptul că în vacanță ne dorim să ne relaxăm. Iar transportul în comun ajunge să fie un infern. Depinzi de anumite ore, de anumite locații, în timp ce închirierea unei mașini îți va oferi fiabilitatea și flexibilitatea necesară.

Cu ajutorul serviciilor de rent a car București și închirieri mașini București poți în sfârșit să explorezi împrejurimile, fără a-ți mai face griji legate de prețurile taxiurilor sau asupra programului autobuzelor.