×

In zilele noastre atunci cand vine vorba de a utiliza un automobil uneori apare o intrebare care nu ne da pace, sa ne cumparam o masina sau mai bine sa inchiriem una? Este clar ca aceasta intrebare nu este tocmai una simpla, pentru ca atunci cand doresti achizitionarea unui automobil sau inchirierea trebuie sa tii cont de mai multe aspecte precum: felul in care folosesti automobilul, drumurile pe care le parcurgi, cat de des folosesti masina, cati oameni o conduc etc. Sunt multe variabile de care ar trebui sa tii cont, tocmai de aceea in articolul care urmeaza o sa iti prezentam avantajele pe care le aduce un automobil inchiriat.

Care sunt avantajele unui automobil inchiriat?

inchirieri-masini-ama-rent-a-car

Dupa multa experienta acumulta pe piata de inchirieri masini, cunoastem foarte bine avantajele de a inchiria o masina. Cu siguranta ar fi nevoie de mult mai mult decat un articol pentru a cuprinde toate avantajele, insa vom scrie doar cele mai importante avantaje:

1 Poti conduce mereu alt model de masina

Daca iti place sa conduci, cu siguranta mereu iti doresti sa incerci modele noi de masini si sa te aflii la volanul fiecarui model in parte. Acest lucru cu siguranta nu este posibil sa-l faci atunci cand cumperi o masina, deoarece este foarte greu sa schimbi masina in fiecare saptamana. Serviciul de rent a car Otopeni iti permite sa testezi performanta mai multor modele de masina pe orice durata de timp, iar noi iti stam la dispozitie cu o gama larga de automobile!

2 Siguranta in timpul condusului

Serviciile de rent a car fac mentenanta masinilor dupa fiecare drum in parte si se asigura ca masina este ok din orice punct de vedere atunci cand la mijloc este viata cuiva. Atunci cand inchiriezi o masina nu mai trebuie sa iti faci griji pentru revizia anuala sau periodica sau sa verifici uleiul ori compresia in roti, de aceste detalii se ocupa cei care dau spre inchiriere automobilul. Si in cazul unei defectiuni neprevazute, ai suport 24/7.

3 Spatiul in masina nu este o problema

Atunci cand inchiriezi o masina, poti inchiria una mica pentru oras de 4 locuri sau un automobil de 9 locuri. In functie de calatoria pe care o planuiesti, poti inchiria masina care te va ajuta cel mai mult. In cazul unei achizitionari a unui automobil, asa ceva este imposibil, nu poti cumpara o masina care sa fie buna pentru oras, buna pentru drumuri lungi dar si pentru multi calatori.

In concluzie, este mult mai avantajos sa inchiriezi o masina decat sa cumperi una. Pe langa siguranta si diversitatea automobilelor, atunci cand inchiriezi o masina poti beneficia de mult mai multe avantaje decat cele mentionate mai sus. Indiferent daca ai nevoie de o masina pentru o zi sau o saptamana, indiferent ca vrei sa o conduci in oras, in afara orasului sau chiar in strainatate, noi iti stam la dispozitie!