×

Cu toții ne dorim să conducem cele mai noi mașini apărute pe piață. Iar serviciile de rent a car cu flotă nouă pot să materializeze acest vis.

Indiferent că ai nevoie de o mașină pentru o vacanță reușită sau pentru un eveniment mai deosebit, autovehiculele din flotele noi nu te vor dezamăgi niciodată.

Este o alternativă des practicată de către oamenii ce-și doresc să încerce un model nou de mașină înainte să-l achiziționeze. Cei mai mulți șoferi se vor interesa în primul rând de disponibilitatea unei mașini noi. Serviciile de rent a car cu flotă nouă îți vor oferi avantaje prețioase.

Te vei bucura de plăcerea condusului unei mașini noi

Cu toții apreciem mașinile istorice și impactul lor asupra lumii autovehiculelor. Însă, mașinile noi sunt primele pe listă când vine vorba de alegerea clienților.

Dacă simți nevoia să experimentezi ceva diferit sau modelul de mașină pe care ți-l dorești personal, vei avea posibilitatea să-l închiriezi și să-l testezi pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp.

ama-rent-a-car-inchirieri-auto-termen-lung

Este un obicei adoptat de foarte mulți șoferi. Ai posibilitatea să cunoști mașina. Poți chiar să te lămurești dacă este cu adevărat autovehicului visurilor tale.

Avansul tehnologic este în continuă creștere. Mașinile electrice încep să devină din ce în ce mai populare. Prin urmare, vei dori să o testezi, înainte de a o achiziționa. Doar așa îți vei putea da seama dacă îți îndeplinește cu adevărat nevoile și așteptările.

Riscul defecțiunilor se reduce simțitor

Serviciile rent a car Iasi cu flotă nouă de autovehicule vor avea mereu cele mai noi modele. Este de la sine înțeles că o mașină nouă prezintă riscuri reduse de defecțiune, în comparație cu cele vechi, care au fost conduse de mai mulți clienți.

Riscurile cresc odată cu gradul de uzură a mașinii. Dacă îți dorești să închiriezi o mașină pe o perioadă îndelungată de timp, se recomandă alegerea unui autovehicul nou. 

Vei avea parte de un confort sporit

Noile modele de mașini vor veni mereu la pachet cu ultimele dotări. Confortul și siguranța ta sunt cele mai importante lucruri. Prin urmare, vei avea parte de:

  • Tapițerie din piele;
  • Sistem climatronic;
  • GPS;
  • Încălzire în scaune/volan;
  • Încălzire parbriz;
  • Head-up display;
  • Oglinzi heliomate;
  • Scaune anatomice;
  • Senzori parcare;
  • Camera video pentru marșarier etc.

Ai posibilitatea să încerci toate aceste opțiuni fără a mai face compromisuri. Cu ajutorul lor, experiența drumului se schimbă considerabil.

Mașinile noi sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător

Unele modele care fac parte din flota de mașini noi sunt hibride sau electrice. Față de autovehiculele convenționale, acestea vor avea mai mare grijă de mediul înconjurător.

Poluarea și emisiile de gaze sunt simțitor reduse. Responsabilitatea ecologică trebuie să fie o valoare fundamentală pentru fiecare persoană. Având în vedere contextul global asupra poluării, vei putea ajuta mediul înconjurător.

Serviciile rent a car cu flotă nouă de mașini oferă autovehicule cu un nivel redus de noxe, fiind asociate cu normele Euro 5 și 6.