×

Vei avea posibilitatea să conduci atât mașini mari, cât și mașini mici. Listele noastre de prețuri sunt printre cele mai bune de pe piață. Îți vom oferi chiar și oferte personalizate în limita disponibilității lor.

Îți punem la dispoziție elemente suplimentare, pentru o vacanță reușită:

inchirieri-auto-bucuresti-ama-rent-a-car

  • Scaun pentru copii;
  • Echipamente de iarnă complete;
  • Sisteme de navigație performante.

Uneori, simți nevoia de un al doilea șofer. Rent A Car Otopeni s-a gândit înainte la această dorință. Îți poate pune la dispoziție și un al doilea șofer pentru momentele și călătoriile solicitante.

Vei putea închiria atât mașini cu cutie de viteze manuală, cât și automată. În funcție de câte zile ai nevoie de mașină, prețul va fi mereu în avantajul tău. Iar procesul de închiriere este atât de simplu. Nu se percepe plata în avans, iar prin intermediul formularului de rezervare, ce-l poți găsi pe site-ul lor, vei primi un mesaj pe adresa de e-mail.

Acest mesaj va conține informațiile aferente disponibilității clasei de mașini selectată. Rezervările se vor confirma strict pentru o mașină dintr-o clasă. Tot ce trebuie să faci, este să confirmi prin e-mail închirierea autovehiculului.

Dacă din orice motiv, călătoria va dura mai mult decât ai plănuit, poți prelungi perioada de rezervare a mașinii. Singurele condiții impuse de către ei sunt:

  • Clientul să aibă vârsta minima de 21 de ani;
  • Clientul să dețină un permis de conducere valabil național/internațional.