×

Datorita multiplelor avantaje puse la dispozitia clientilor oferite, rent a car a devenit o practica foarte comuna si la indemana inca de la debutul acesteia pe piata. Rent a car Bucuresti iti sta la dispozitie atunci cand ai nevoie de o masina, indiferent ca este vorba de o masina mica de oras, una sport sau un 4×4, mereu o sa gasim solutia perfecta pentru masina pe care o doresti!

Ama Rent a Car Bucuresti, cand ai nevoie de serviciul de inchiriat masini

Uneori in viata poti fi conditionat de anumite aspecte in care nu iti poti folosi masina personala. In cazul in care detii o masina mai veche si nu vrei sa te incumeti sa pleci la un drum lung din cauza ca iti e teama sa nu ramai undeva in pustiu, sau masina iti este la reparat sau poate pur si simplu consideri ca masina ta nu se potriveste planurilor tale. Serviciile Ama Rent a Car Bucuresti te pot scoate din orice situatie in care ai nevoie de o masina frumoasa, confortabila, curata si cu plinul facut care te poate duce oriunde iti doresti!

 

Avantajele unei masini inchiriate de la Ama rent a car

Skoda Scala de inchiriat

 

Daca vii dintr-o calatorie cu avionul tot ce trebuie sa faci e sa ne suni si noi iti aducem masina, predarea este gratuita in orice aeroport din locatiile noastre, tot ceea ce trebuie sa faci este sa specifici in momentul inchirierii.

Scaunul pentru copii. Daca ai ca pasager un copilas si nu ai scaun pentru copii, odata cu masina iti putem da si un scaun pentru copii (cu un cost aditional de 15 € pentru toata durata inchirierii).

Daca doresti rent a car Iasi pe termen lung, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si noi o sa iti facem o oferta de inchiriere personalizata pentru tine si nevoile tale.

Adaugarea de sofer aditional este gratuita si mereu binevenita la un drum lung, nu este nici un fel de problema. Insa trebuie sa ne specifici de la inceput. Singura conditie este ca soferul sa aiba varsta de 21 de ani.

Calatoritul in strainatate nu a fost niciodata mai comod decat acum, poti sa te deplasezi oriunde cu business-ul sau sa iti petreci vacantale. Beneficiezi de kilometri nelimitati, in functie de tara in care mergeti pretul poate varia.

Navigatia GPS este foarte importanta in calatoriile lungi. Este accesibila si la indemana, ajutandu-te sa te ghidezi, in asa fel nu esti stresat ca ramai fara baterie la telefon sau ajungi in zone fara acoperire. Pentru 15 € pe toata durata inchirierii auto ai tot timpul hartiile cu tine!

Concluzie

In concluzie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne spui de ce si cum ai nevoie! Noi iti aducem masina perfecta pentru nevoile tale cu dotarile pe care le doresti pentru o calatorie de calitate si o experienta pe care cu siguranta o sa iti doresti sa o repeti cat mai curand!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *