×

Rent a car Iasi

Indiferent ca este vorba despre calatoritul in scopul relaxarii, vacante sau afaceri oamenii sunt in continua miscare. Mijloacele de transport au avansat si acuma poti calatori oricand pe orice distanta, nu mai esti limitat de absolut nimic. Daca planuiesti o calatorie, idiferent de scopul ei, in Iasi noi iti stam la dispozitie cu o gama larga de automobile. Daca ajungi cu avionul iti putem aduce masina direct la aeroport sau daca esti in oras si ai nevoie de o masina noi iti stam la dispozitie!

O sa iti prezint doar patru avantaje din nenumaratele avantaje ale inchirierii unei masini:

De ce sa inchiriezi

1 – Flexibilitate

Unul dintre cele mai importante avantaje atunci cand inchiriezi o masina face referire la flexibilitatea pe care o ai. Nu mai trebuie sa te gandesti la pretul taxiurilor sau sa te uiti mereu pe ceas ca sa prinzi transportul in comun. Prin intermediul unei masini inchiriate poti ajunge mereu in timp util la intalnirile planificate in cazul in care calatoresti in scop de afaceri sau poti castiga timp pentru a vizita si a te bucura de locul in care te afli in cazul in care esti in concediu.

2- Confortul

In cazul in care esti in concediu, o masina inchiriata iti ofera posibilitatea sa vizitezi si locuri mai indepartate decat orasul in care te afli, ne mai fiind limitat de calatoritul cu transportul in comun sau mersul pe jos. De asemenea in cazul in care calatoresti cu avionul, printr-un telefon si o programare, masina pe care o doresti ti le livreaza direct in aeroport, scutindute de transportarea bagajelor si iti ofera tot confortul de care ai nevoie dupa zborul cu avionul.

3 – Alegerea masinii pe care ti-o doresti

Indiferent ca vrei o masina micuta de oras, un sedan sau un 4×4, poti alege orice model iti doresti. In cazul unei afaceri prima impresie conteaza, si cum prima impresie e formata prin impactul vizual asta inseamna ca si masina conteaza. Sau poate esti cu familia si ai nevoie de o masina mai mare pentru a va deplasa in confort, sau chiar si singur daca ai nevoie de o masina de oras mai micuta, noi iti stam la dispozitie cu orice masina ai nevoie!

4- Accesibilitate

In foarte multe cazuri nu merita sa conduci propria masina, mai ales in cazul in care drumul este lung si e nevoie sa conduci mai mult de 5, poate 6 ore pentru a ajunge la destinatie, cu atat mai mult daca ai copi cu tine in calatoria pe care o planuiesti. Este mult mai simplus ca combini un zbor low-cost si apoi sa inchiriezi o masina direct din aeroport. Calatoria o sa fie mult mai scurta si nu o sa petreci atat de mult timp in trafic, o sa poti sa te bucuri mult mai mult de concediul planuit.

In concluzie este mult mai rentabil sa inchiriezi o masina, fie ca este vorba de concediul mult asteptat sau de afacerile care trebuie puse la punct. Rent a car Iasi iti sta la dispozitie cu masina de care ai nevoie, fie ca vrei sa o inchiriezi de la sediu, din oras sau de la aeroport! Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta pentru masina pe care o doresti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *