×

Inchirierea unei masini e la indemana atunci cand vrei sa calatoresti pentru business sau ca vrei sa pleci in concediu.Daca nu ai mai inchiriat niciodata o masina suntem siguri ca aceste aspecte o sa iti placa si o sa te puna pe ganduri ca la urmatorul drum sa inchiriezi o masina. Fie ca este vorba de business sau in scop personal, o iesire cu familia sau prietenii sau poate chiar o evadare de unul singur din inima orasului, poate pur si simplu doresti sa ai o experienta diferita la volan solutia ideala este serviciul de rent a car. Lasati-ne sa va prezentam in cateva randuri avantajele inchirieri unei masini.

1 – Poti incerca o masina noua oricand la un pret accesibil, nefiind limitat doar la un singur tip de masina. Poti incerca orice marca, oricand! E posibil ca dupa ce inchiriezi un anumit tip de masina sa realizezi ca aceea poate fi masina ideala pentru tine.

Motive pentru care sa inchiriezi

Logo AMA Rent a car Iasi

2 – Atunci cand vizitezi Bucurestiul e mult mai la indemana sa inchiriezi o masina decat sa strabati orasul cu taxiul sau cu transportul in comun. In asa fel scapi de vremea nefavorabila, de inghesuiala din transportul in coomun sau de suprataxarea taxiurilor.

3 – La un eveniment special din viata ta – Alegerea unei masini care ti se potriveste cu siguranta o sa faca si ziua mai speciala! Indiferent ca este vorba de incheierea unei afaceri sau pur si simplu ai ceva de sarbatorit.

4 – Pe termen lung pretul unei masini inchiriate scade considerabil. Cu cat perioada de inchiriere este mai mare, cu atat pretul este mai mic si mai avantajos pentru tine!

5 – Fara costuri de intretinere, e mult mai bine cand nu mai trebuie sa iti faci probleme din cauza consumabilelor, al reviziilor sau a altor probleme care vin odata cu o masina persoanala. Daca inchiriezi o masina scapi fara nici o grija.

6 – Economisirea banilor. Uneori cu serviciul rent a car economisesti mai mult decat sa mergi cu masina personala, transportul in comun, taxi sau serviciile de ridesharing, pe langa bani economisesti si foarte mult timp care e mult mai pretios.

7 – In cazul in care masina inchiriata nu te incanta sau realizezi pe parcurs ca nu iti place atat de mult pe cat credeai la inceput, nu ezita sa ne contactezi si impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Un sfat util pentru a obtine cel mai bun pret e sa acorzi atentie promotilor speciale si sa profiti de ele.
In concluzie, evita drumurile cu transportul in comun, taxi sau rideshareing si cel mai bine pentru timpul si banii tai este sa inchiriezi o masina. Daca cele mentionate mai sus te-au convins ca la urmatoarele trebui in scop profesional sau personal sa inchiriezi o masina nu ezita sa ne contactezi si cu siguranta o sa gasim cea mai buna oferta de inchiriere pentru tine si masina visurilor tale!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *