×

Avantajele de a inchiria o masina atunci cand ajung intr-un oras nou sunt foarte multe. Indiferent daca esti in concediu sau in scopul unei afaceri, cea mai buna dedcizie este sa inchiriezi o masina si in felul acesta sa beneficiezi in primul rand de economisirea banilor si al timpului pe care altfel l-ai fii pierdut cu transportul in comun sau cu taxiul. In articolul acesta vom enumera avantajele aduse de serviciul de inchireri de masini atunci cand apelezi la serviciile lor.

inchirieri-masini-ama-rent-a-car-2

1 Economisesti bani

Daca ajungi in Bucuresti cu avionul economiseste bani inca de la sosirea ta! Daca ai multe calatorii de facut cu transportul in comun sau cu taxiul este mult mai rentabil sa eviti aceste practici si sa iti inchiriezi o masina inca de la sosirea ta. Cu atat mai mult daca nu esti singur si esti cu prietenii ori cu familia. Pretul pentru inchirierea masinii scade atunci cand o inchiriezi pe un termen mai lung ceea ce te face sa castigi bani si mai mult prin aceasta practica.

2 Economisesti timp

Mersul cu transportul in comun este o pierdere totala de timp, deoarece trebuie sa stai dupa programul lor, opresc in toate statiile pana la destinatie si mai merg si incet. Cu taxiurile este relativ la fel, pana suni si iti gaseste un taxi dureaza o vesnicie si daca mai astepti si pana vine este cam la fel si daca eviti taxiurile elimini posibilitatea sa te duca pe un traseu mai lung pentru a isi mari veniturile facandu-te pe tine sa pierzi timp si bani. Cand inchiriezi o masina esti gata de plecare oricand si pe orice traseu doresti tu, si poti sa iti organizezi timpul mult mai eficient.

3 Confort

Confortul oferit de o masina inchiriata in comparatie cu orice alt mijloc de transport nu poate fi comparat. In primul rand nu esti obligat sa auzi galagia oferita de o multime de oameni sau obligatia de a vorbi cu oameni necunoscuti si poate uneori stresanti dupa o calatorie. Tuturor, atunci cand suntem obositi, ne place compania oamenilor cunoscuti, o muzica buna sau linistea si nici decum zgomotul agitat al orasului.

4 Posibilitatea de a conduce orice fel de masina

Inchirierea unei masini iti ofera posibilitatea de a alege orice tip de masina in functie de nevoile tale precum: cati oameni calatoresc alaturi de tine, masina perfecta pentru tipul de eveniment la care ai de gand sa te duci, alegerea masinii in functie de drumul pe care ai de gand sa il parcurgi etc.

5 Diferite optiuni la inchiriere

Daca ai de gand sa inchiriezi masina pe un termen mai lung sau pentru un drum mai lung ai posibilitatea de a adauga un sofer aditional, singura conditie fiind ca al doilea sofer sa aiba varsta minima de 21 de ani. Daca ai un copilas in masina poti inchiria un scaun pentru copilasi si ai rezolvat si problema asta. Sau daca nu cunosti drumul pe care ai de gand sa mergi pana sa ajungi al destinatie putem sa iti oferim atunci cand inchiriezi masina si un GPS. Orice optiune pe care o doresti in plus trebuie spusa de la inchirierea masinii si se rezolva!

In concluzie atunci cand ajungi la Bucuresti este mult mai indicat din orice punct de vedere sa inchiriezi o masina Otopeni pentru a scapa de orice fel de stres si de bataie de cap. Intra acum pe site-ul nostru si exploreaza flota pe care o detinem pentru a alege masina de care ai nevoie in vizita ta in Bucuresti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *