×

In cazul in care nu folosesti o masina regulat, probabil te-ai intrebat daca sa inchiriezi o masina atunci cand este nevoie sau o sa iti cumperi o masina proprie. Inchirierea regulata a unei masini poate sa fie uneori costisitoare, insa inchirierea periodica a unei masini te face sa economisesti bani. In functie de nevoile tale poti opta si pentru a cumpara o masina second hand si sa inchiriezi o masina pentru vacantele care necesita o calatorie lunga, pentru ocazii speciale sau alte evenimente din viata ta unde ai nevoie de o masina mai confortabila sau e nevoie de o masina mai frumoasa.

Daca esti putin organizat si stii cand sa te decizi sa inchiriezi o masina, poti economisi intradevar o suma considerabila de bani in timp, decat sa optezi pentru cumpararea unui autoturism. Vom prezenta in articolul ce urmeaza cateva exemple in care este indicat sa inchiriezi o masina:

inchirieri-masini-ama-rent-a-car-2

1 Daca traiesti intr-un oras mare

Daca traiesti intr-un oras mare precum Bucuresti, in care se poate merge cu transportul in comun ar fi mult mai indicat sa nu iti cumperi o masina si sa inchiriezi una atunci cand ai nevoie. Datorita traficului si a locurilor de parcare insuficiente, ar fi o pierdere de bani sa iti cumperi o masina. Pe langa banii cheltuiti pe automobil trebuie sa iei in calcul si banii pe combustibil si parcare in oras. Este mult mai indicat sa inchiriezi o masina intr-un astfel de oras doar atunci cand ai nevoie pentru ca si daca ai merge in concediu si ai avea nevoie de masina cateva zile sau daca ai treaba in oras care necesita masina este mult mai practic, ieftin sa inchiriezi decat sa cumperi.

 

2 Cand faci o calatorie

Indiferent daca in urmatorul concediu ai de gand sa vizitezi un oras din Romania sau orice alta tara, inchirierea unei masini este o solutie ideala pentru a economisi banii de zbor, pentru ca de cele mai multe ori un bilet de avion este mult mai costisitor decat inchirierea unei masini pe termen lung.

 

3 Atunci cand mergi in concediu

Inchirierea unei masini este mult mai interesanta pentru a calatori in concediu deoarece in drumul spre locul unde vrei sa iti faci concediu poti face diferite popasuri la diferite atracti turistice, ceea ce este imposibil atunci cand calatoresti cu avionul sau cu trenul. Poti crea o multime de amintiri pe care sa le povestesti acumulate in diferite locatii de pe traseul tau.

 

4 Pentru ocazii speciale

Uneori este mult mai bine pentru diferite ocazii speciale sa folosesti o masina inchiriata chiar daca ai propria masina. In cazul unei intalniri de afaceri trebuie sa impresionezi prin impactul vizual si o masina de lux da senzatia unui om de afaceri prosper si de succes. La evenimentele din viata privata cum ar fi nuntile sau botezurile, zilele de nastere sau orice alt eveniment, atunci cand apari la volanul unui automobil luxos poti atrage atentia tuturor si sa iti faci o aparitie spectaculoasa. O masina care arata la fel de bine ca tine mereu o sa te faca sa te simti extraordinar!

 

In concluzie, indiferent de motivul inchirerii unei masini, merita sa inchiriezi o masina, meriti sa te simti confortabil si sa te simti bine. Indiferent daca vrei sa o inchiriezi pentru o zi sau mai multe, indiferent daca vrei sa o inchiriezi pentru oras sau drumuri lungi o masina te va scoate mereu din impas atunci cand e nevoie de ea!

Alăturați-vă conversației

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *