×

Cand urmatoarea ta calatorie o sa fie la Bucuresti si ai de gand sa zbori cu avionul atunci inevitabil o sa ajungi si aeroportul Otopeni. Poti alege sa pleci de acolo cu taxiul sau transportul in comun, alegerea este a ta cu certitudine. Insa mai exista o optiune, poti inchiria o masina prin serviciul rent a car si sa o ai direct in aeroport atunci cand vei ajunge. Exista multe avantaje atunci cand inchiriezi o masina inca din prima clipa in care ai ajuns si o sa le enumeram (cel putin pe cele importante) in articolul ce urmeaza.

1 Castigi timp!

AMA Rent a car Logo White

Atunci cand ai rezervat o masina direct in aeroport prin serviciul de rent a car este totul mai simplu. Nu mai trebuie sa stai dupa programul transportului in comun sau nu mai trebuie sa te inghesui sa prinzi un taxi. In felul acesta o sa puteti sa economisiti timp pentru a vedea diferite atractii, a va odihni sau orice alt lucru care cu siguranta va va face mai multa placere decat sa pierdeti timp prin aeroport.

2 Puteti lua masina care va place cel mai mult!

Prin serviciul de rent a car Otopeni puteti opta pentru masina care va place cel mai mult sau pentru cea de care aveti nevoie in cazul in care calatoriti cu un grup de prieteni ori cu familia. Puteti opta pentru o masina de oras cu un consum foarte redus, pentru o masina sport, un SUV sau orice masina din flota noastra care se pliaza dorintelor dumneavoastra! Si pe langa asta puteti trece de la sedan la suv intr-o perioada scurta, daca vreti sa schimbati masina.

3 Economisiti bani!

In cazul in care stati mai multe zile sau chiar si pentru o zi, este mult mai rentabil sa inchiriati o masina decat orice alt transport. Daca aveti mai multe drumuri de facut si optati pentru taxi la finalul zilei veti realiza ca este mult mai ieftin serviciul de inchiriere in favoarea taxiurilor. Pe langa acest aspect puteti sa mergeti cu masina sa vizitati si zone din afara Bucurestiului care altfel ar fii fost ori inaccesibile din lipsa transportului ori foarte scumpe daca ati fii luat un taxi.

4 Confort sporit

Nimanui nu ii place sa umble acum prin frig, ploaie sau vand pentru ca si asa a venit toamna. Confortul unei masini inchiriate nu se compara cu nici un fel de alta optine pentru transport acum, pe langa caldura, confortul si siguranta ca dumneavoastra conduceti puteti sa va bucurati linistit de muzica sau liniste in timpul drumului. Pe langa toate astea mai ajungeti si intr-un timp scurt in locul in care doriti.

In concluzie atunci cand ajungeti in aeroportul Otopeni este mult mai rentabil din orice punct de vedere pentru dimneavoastra sa inchiriati o masina direct in aeroport decat sa luati orice alt mijloc de transport. Eficienta in timp si economisitul banilor se contompesc perfect atunci cand inchiriati o masina. Pentru a va alege masina pe care o doriti la urmatoarea vizita in Bucuresti nu ezitati si vizualizati siteul nostru pentru a vedea flota de masini de care dispunem!