×

Deja a inceput sezonul rece, a venit toamna si unu din lucrurile pe care nu le vrea nimeni atunci cand ajunge in aeroportul Otopeni este sa fie prins de ploaie si frig pe drumul catre cazare! Asa ca rent a car Otopeni iti propune o gama larga de automobile care sa te protejeze de vremea nefavorabila pe care o aduce toamna si sa iti ofere absolut tot confortul si caldura de care ai nevoie pentru vizita ta in Bucuresti sau imprejurimi! Nu mai trebuie sa iti faci griji pentru ca o sa te ploua, o sa iti uzi bagajele, nu trebuie sa mai stai in frig pentru a prinde transportul in comun. Alege Ama Rent A Car!

Siguranta unei masini inchiriate iti ofera o multitudine de beneficii pe care nu le-ai avea cu orice alt mijloc de transport:

– Te scapa de fuga contra timp pentru a prinde transportul in comun si de a fi mereu informat de rutele acestora si orarul acestora. Iti ofera confortul de a te deplasa oriunde si oricand fara a depinde de nimeni! Si un plus este ca masina inchiriata te asteapta direct in aeroport, gata sa te deplasezi cu ea exact acolo unde ai nevoie!

De ce sa inchiriezi

– Economisesti bani cu o masina inchiriata, mai ales daca o sa calatoresti in grup. Ai posibilitatea si de a mai avea un sofer, singura cerinta a noastra fiind cea a varstei, sa aibe cel putin 21 de ani impliniti. In cazul in care doresti sa inchiriezi un automobil pe o durata mai mare de timp, pretul de inchirere scade, si o sa iti oferim o oferta personalizata pentru masina dorita de tine!

Mai multe beneficii

– Confortul masinii este pe masura asteptarilor tale! Poti avea orice dotare la masina, nu mai e nevoie sa stai in frig sa astepti mijloacele in comun. Poti sa te relaxezi ascultand muzica preferata in timp ce conduci, in cazul in care ai un copilas cu tine iti putem sta la dispozitie si cu un scaun pentru micut. Cu ajutorul navigatiei nu o sa te ratacesti si o sa ajungi in cel mai scurt timp in locul dorit!

– Multitudinea de automobile oferite de Ama rent a car iti ofera posibilitatea de a inchiria o masina care sa impresioneze prin aspectul ei in cazul in care ai nevoie de acest lucru daca te aflii intr-o calatorie de afaceri, fie ca ai nevoie de o masina micuta pentru oras sau una mare pentru familie! Avem exact masina de care ai tu nevoie pentru scopul in care calatoresti! 

In concluzie, niciodata nu a fost mai usor sa calatoresti de la aeroportul Otopeni (rent a car Otopeni e solutia) spre locul unde ai nevoie sa ajungi! Niciodata nu a fost mai simplu si comod. Datorita Ama rent a car Otopeni, acum print-un simplu telefon poti rezerva masina de care ai nevoie direct in aeroport si sa scapi de toata agitatia obisnuita a Bucurestiului spre locul unde trebuie sa fii. Iti stam la dispozitie cu o gama larga de automobile moderne, care iti ofera tot confortul de care ai nevoie prin dotarile lor, fie ca te aflii singur sau cu familia, prietenii atunci cand ajungi in aeroportul Otopeni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *