×

Acum ca a venit sezonul rece si vremea a inceput sa devina tot mai instabila este cel mai bun moment pentru a inchiria o masina. Sunt multe avantaje pe care le aduce aceasta practica mai ales acuma cand incepe frigul, ploile sunt imprevizibile si vantul nu inceteaza sa se opreasca. In articolul ce urmeaza o sa enumeram cele mai importante avantaje pe care le aduce serviciul de rent a car si de ce ar trebui sa optezi pentru o masina inchiriata in perioada care urmeaza. Indiferent ca esti turist sau doar te intorci cu avionul in Bucuresti dintr-o calatorie, cea mai buna idee de a ajunge cat mai repede in oras din aeroportul Otopeni este inchirerea unei masini si o sa iti spunem de ce:

1 – Confortul

Nimanui nu ii place sa se plimbe cu bagajele prin frig si poate si prin ploaie. Cu atat mai mult daca esti insotit de prieteni sau familie. Serviciul de rent a car te scuteste de toate lucrurile astea, atunci cand ajungi in aeroport – daca ai rezervat o masina, aceasta te asteapta gata sa te duca acolo unde ai nevoie. O masina inchiriata te protejeaza de vremea nefavorabila si iti ofera caldura, o muzica buna daca ai chef sa asculti ceva si tot ceea ce ai nevoie pe langa siguranta.

2 – Te ajuta sa te deplasezi oriunde si oricand

Printr-o masina inchiriata poti merge oriunde iti doresti, nu ai nici o limita. Si tot cu ajutorul unei masini inchiriate poti pleca oricand fara sa depinzi de programul mijloacelor de transport in comun. Atunci cand vizitezi Bucurestiul, cel mai indicat este sa inchiriezi o masina direct din aeroportul Otopeni si asa chiar de la ajungerea ta nu pierzi nici macar un minut asteptand sa vina transportul in comun. Poti apoi sa vizitezi si zonele mai putin accesibile sau alte atractii turistice din jurul Bucurestiului fara sa depui prea mult efort. Si, in asa fel, totul este in favoarea ta!

inchirieri-masini-ama-rent-a-car-2

3 – Economisesti bani

Daca inchiriezi o masina pe termen lung, ai facut din start o economie destul de importanta. In primul rand la inchirierea unei masini pe termen lung pretul e mai mic decat daca ai inchiria-o o singura zi. Si in al doilea rand, atunci cand tragi linie la finalul perioadei de inchiriere, ai sa observi ca ai cheltuit mai putini bani decat daca ai fi ales sa mergi cu taxiul, serviciul de ride sharing sau orice transport public – deoarece cu siguranta atunci cand vizitezi Bucurestiul nu o sa faci un singur drum, ci o sa le folosesti frecvent de cateva ori pe zi.

In concluzie, este mult mai util si avantajos sa inchiriezi o masina din orice punct de vedere fie ca este vorba de confort, bani sau timp. Atunci cand ajungi cu avionul in aeroportul Otopeni, indiferent din ce motiv ai venit in Bucuresti, masina pe care doresti sa o inchiriezi o sa te ajute sa scapi pana si de oboseala pe care ai acumulat-o in decursul calatoriei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *